tekst fysiotherapiehollestein.nl

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak in onze praktijk kunt u het beste even telefonisch contact opnemen met ťťn van onze locaties:

LOCATIE CENTRUM: 0181-624930
LOCATIE GROENEWOUD: 0181-621887
 fotoinfo: R0 -
Wij kunnen u dan persoonlijk te woord staan bij het inschrijven. Indien nodig geven wij u meteen een toelichting op de evt. wachttijd, de directe toegankelijkheid fysiotherapie (= aanmelden zonder verwijzing van een arts), uw aanvullende verzekering, een eerste telefonisch advies aangaande uw klacht etc. etc.

Heeft u echter een iets minder dringende vraag dan hopen wij dat u kiest voor het versturen van een email naar info@fysiotherapievandongen.nl of groenewoud@fysiotherapievandongen.nl . Voor ons is dit het meest praktisch daar wij dan niet gestoord worden onder een behandeling van een andere cliŽnt.
Wij zullen u zo snel als mogelijk antwoorden.
Fysiotherapeut rechtstreeks toegankelijk

U kunt rechtstreeks terecht bij de specialist in beweging.
Fysiotherapie is namelijk voor iedereen direct toegankelijk, zonder een verwijsbrief van de huisarts.
DTF: Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie. Lees meer >>
Afspraken annuleren of verzetten

Een afspraak afzeggen kan kosteloos, indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt.

Dit kan zowel telefonisch als via een mail waarin u de dag en tijd vermeldt waarop u een afspraak heeft. Het antwoordapparaat draait dag en nacht dus mocht u hier behoefte aan hebben, kunt u desnoods 's nachts de afmelding aan ons doorgeven. Wij kunnen dan meteen op de gereserveerde tijd een andere cliŽnt helpen waardoor wij u geen kosten in rekening hoeven te brengen.

Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen. Deze rekening kunt u of kunnen wij niet in rekening brengen bij uw zorgverzekeraar, daar deze een niet-uitgevoerde behandeling niet vergoedt.

De kosten voor een niet nagekomen afspraak bedragen 30 euro. Dit bedrag zal contant afgerekend moeten worden.
Zie hiervoor ook onze Prijslijst