tekst fysiotherapiehollestein.nl

Thuisrevalidatie

Indien u (tijdelijk) niet in staat bent om naar de praktijk te komen dan kunnen wij ook bij u thuis behandelen. Zo behandelen wij bijvoorbeeld mensen die na een operatie de eerste weken hebben gerevalideerd in een instituut als Revalidatiecentrum Rijndam te Rotterdam, De Clockenberg te Breda, de Egmondshof te Oud Beijerland, De Vier Ambachten te Spijkenisse etc.

Na die eerste weken mogen deze mensen vaak naar huis mits zij thuis verder gerevalideerd worden door een gekwalificeerd fysiotherapeut. Veelal ontvangen wij van de collega's uit de genoemde instituten een telefonische of schriftelijke overdracht waarna wij contact opnemen met de cliŽnt.

Bijna 50% van ons werk bestaat uit het behandelen van mensen aan huis. Wij doen dit in de gehele gemeente Spijkenisse en indien mogelijk ook in de directe omgeving.

Voor deze aan huis revalidatie werken wij samen met verschillenden partners zoals de stichting Careyn, de huisartsen in Spijkenisse, De Plantage, het Spijkenisse Medisch Centrum, het Maasstad Ziekenhuis, het Ikazia ziekenhuis en het Vlietland Ziekenhuis

Ook voor een behandeling aan huis kunt u vaak gebruik maken van de directe toegankelijkheid fysiotherapie (u heeft dus geen verwijsbrief nodig).

Bel gerust op voor verdere informatie of het maken van een afspraak. Wij komen dan bij u aan huis om met u de problemen te inventariseren. Als er een indicatie is voor fysiotherapie dan rapporteren wij dit aan uw arts en kan er een vervolgafspraak gemaakt worden voor een behandeling bij u aan huis.


Adressen waar wij al veelvuldig werk verrichten zijn:

"Puttesteijn" aan de Gorsstraat


"Multatuli huis" aan de Drs. J.M. den Uijllaan


"Herman Gorterhof" aan de Winston Churcilllaan


"Marckenburgh"aan de Eikenlaan


"Mizarflat"aan de Mizarstraat


"Serreburgh" aan de Eikenlaan


De service woningen aan de B. de Roystraat


De focus woningen aan de M.A. de Ruyterstraat


"Marrewijkflat" aan de A. van Bronckhorstlaan