tekst fysiotherapiehollestein.nl

Medische fitness

In onze praktijk bieden wij aan onze cliënten Medische Fitness aan. Bij deze vorm van training kunt u zelfstandig gebruik maken van de oefenzalen en apparatuur, tijdens de openingstijden van de praktijk.

Medische fitness kan zinvol zijn nadat u fysiotherapie heeft gehad en zelfstandig verder wil trainen om uw spierkracht en/of conditie te verbeteren, zodat u daarna uw hobby’s en sport weer kan oppakken.

Ook kan medische fitness een goed preventief hulpmiddel zijn. In de eerste plaats om de kans op het ontstaan van nieuwe klachten te verkleinen. Daarnaast kan ook de kans op het terugkeren van klachten verkleind worden. Bij bepaalde chronische ziekten of aandoeningen kan medische fitness ook helpen om achteruitgang af te remmen.

Wij beschikken over moderne, eenvoudig te bedienen apparatuur. Er zal worden gekeken welke oefeningen voor u zinvol zijn om te doen. We maken daarvan een passend programma voor u. Hiermee kunt u zelfstandig aan de slag gaan.

Er wordt gewerkt met een persoonsgebonden trainingskaart. Hiermee kunt u tien keer komen trainen voor een bedrag van €50,-.

De openingstijden van de praktijk zijn: van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op woensdag- en donderdagavond zelfs tot 20.00 uur.
_l2e4550

_l2e4540

_l2e4556