tekst fysiotherapiehollestein.nl

Van Dongen Fysiotherapie
Openingsmagazine

Op de mooie datum van 08-08-í88 opende ik mijn praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie aan de H. de Lintweg 2 in Spijkenisse. In de media werd erg de nadruk gelegd op het idee dat deze dag geluk zou brengen.
Ik ben redelijk nuchter en vond het gewoon een mooie datum; lekker makkelijk te onthouden. De praktijk is sinds die tijd uitgegroeid van solopraktijk naar een praktijk met vier fysiotherapeuten. Een praktijk waarnaar de mensen vanuit Spijkenisse en de verre omgeving de weg gevonden hebben. Daarom werd het na bijna 21 jaar tijd om uit te breiden.
Toen bekend werd dat wij tevens de H. de Lintweg 6 mochten gaan betrekken, werd meteen de sloophamer gepakt om de gehele zaak drastisch te verbouwen.
In beide panden werd er vanaf 10 december 2008 driftig gesloopt.
Na heel hard werken van alle betrokkenen was het zover en kon de eerste cliŽnte op 12 februari van start gaan in onze oefenruimte. Sindsdien hebben alle collegaís de nieuwe oefenruimten in gebruik genomen, waar ook heel verschillende spiergroepen getraind kunnen worden.
Zo zal de nadruk in ons pand op nummer 2
meer liggen op de bovenrug en de armen en op nummer 6 meer op de buikspieren, onderrug en benen.
Naast fysiotherapie en manuele therapie hebben wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd in longklachten, revalidatie van postoperatieve aandoeningen, bewegen voorouderen, het thuis revalideren en begeleiden van cliŽnten die niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, medische fitness en beweegprogrammaís voor diverse aandoeningen (artrose, diabetici, COPD, osteoporose).
verbouwing

vandongenmagazine
Lees meer hierover in ons magazine.
Download hier ons magazine
Ik nodig u graag uit om ook eens een kijkje te komen nemen in onze compleet vernieuwde
praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie.
Ruud van Dongen